Terug
Menu

Recensies Meisje van me

Recensie Boekbabbel

Boekbabbel.com

Ik zei het al in deze vooruitblik: Ilse Ruijters had mij met haar vorige boeken al overtuigd van haar kunnen. Ik zal het maar meteen verklappen: met Meisje van me heeft ze wat mij betreft zichzelf nog overtroffen.

Recensie Bregblogt

Bregblogt.nl

Ilse Ruijters schrijft beeldend, zonder teveel in details te verzanden. Ik heb het boek in twee dagen uitgelezen, omdat ik het gewoon niet weg kon leggen. De personages zijn sterk neergezet en daardoor vraag je je steeds af hoe het nou verder zal gaan met ze.

Recensie Vrouwenthrillers nl

Vrouwenthrillers.nl

Meisje van me is een psychologische thriller rond moeilijke thema’s, vol personages die van alles te verbergen hebben en waarbij het venijn overduidelijk in de staart zit.

Recensie Joyce Spijker

Thrillerauteur Joyce Spijker

Met Meisje van me heeft Ilse Ruijters een heerlijke thriller geschreven. Dankzij de snel wisselende perspectieven duik je diep in de wereld van Tom en Amber en leer je alle karakters van binnen en buiten kennen. Ilse verliest de spanning geen seconde uit het oog en maakt je als lezer hongerig naar de laatste pagina’s. Al is het dan wel jammer dat het dan uit is.

Recensie Weekblad Vriendin

Weekblad Vriendin

Zodra je aan het verhaal begint, móet je verder lezen. Het einde was geweldig en onverwachts. Zelfs als je niet van thrillers houdt, is Meisje van me een aanrader.

Recensie Kim Moelands

Thrillerauteur Kim Moelands

Een spannende, vlot geschreven thriller vol leugens, bedrog, duistere geheimen en onverwachte wendingen. Ilse heeft zich weer van haar beste kant laten zien.

Recensie Aline van Wijnen

Feelgood auteur Aline van Wijnen

Het is gewoon te gek hoe je als lezer steeds een verrassing te verwerken krijgt. En dan denk je: o ja! Je herinnert je een gedachte die je door het tempo van het verhaal alweer vergeten was. Knap werk: hier en daar tips waardoor he het verhaal als goed opgebouwd ervaart. Niets is zomaar uit de lucht gevallen.

Recensie Baarnsche Courant

Baarnsche Courant

De plot is in één woord fabuleus! En Ruijters’ dialogen zijn vernuftig en geraffineerd van constructie.