Terug
Menu
Terug naar Nieuws

Ilse genomineerd voor Vrouw in de Media Award 2022

Ilse is genomineerd voor de Vrouw in de Media Award 2021! Dé prijs voor vrouwen die regelmatig en/of op indrukwekkende wijze in beeld waren in 2021.

De Vrouw in de Media Award is in het leven geroepen om vrouwelijke experts en rolmodellen aan te moedigen vaker in de media te komen. (Slechts 22% van de experts in het nieuws is vrouw.)

Ilse pakte dit jaar goed haar momenten. In februari 2021, midden in de lockdown, kwam haar thriller ‘Minnaar’ bij ons uit. Even leek het boek te verdwijnen in de gesloten boekhandels, maar toen won ze de MAX Zilveren Vleermuis voor beste thriller van het jaar en werd ze genomineerd voor een Thrillzone Award. Ze wist hierdoor, ondanks de coronacrisis, opmerkelijk succesvol haar boek onder de aandacht te brengen.

Ilse is samen met vier anderen genomineerd voor de provincie Flevoland: onderneemster Nasima el Bachiri-Ouamar, advocate Khadija Bozia, wethouder Froukje de Jonge en rolstoelbasketballer Bo Kramer.

De Vrouw in de Media Award wordt georganiseerd door sprekersbureau ZijSpreekt en Mediaplatform Vaker in de Media (VIDM).