Terug
Menu

Nieuws

Minnaar wint MAX Zilveren Vleermuis 2021

Op het Nederlands Thrillerfestival heeft mijn boek Minnaar de MAX Zilveren vleermuis gewonnen. Ik was een van de zes genomineerden, maar had toch niet verwacht dat ik zou winnen. Stond ik daar opeens, midden op het podium van het Stadstheater Zoetermeer met tranen in mijn ogen. Schrik, ontlading, blijdschap….

Lees meer

Ilse genomineerd voor Vrouw in de Media Award 2022

Ilse is genomineerd voor de Vrouw in de Media Award 2021! Dé prijs voor vrouwen die regelmatig en/of op indrukwekkende wijze in beeld waren in 2021.

De Vrouw in de Media Award is in het leven geroepen om vrouwelijke experts en rolmodellen aan te moedigen vaker in de media te komen. (Slechts 22% van de experts in het nieuws is vrouw.)

Lees meer

Minnaar genomineerd voor Hebban Thrillerprijs 2022

Minnaar is op de longlist van de Hebban Thrillerprijs 2022 beland! Op de longlist staan vijftien titels. Ruim honderd ervaren thrillerlezers zullen zich de komende twee maanden buigen over deze boeken en bepalen welke vijf titels op de shortlist mogen belanden. Deze shortlist wordt vervolgens gelezen door een professionele finalejury. Het winnende boek wordt in juni bekendgemaakt tijdens de Avond van het Spannende Boek.

Boekpresentatie Minnaar

Donderdag 18 februari is de online boekpresentatie van Minnaar. Je kunt daar virtueel bij zijn door op deze zoom-link te klikken:

Lees meer

Herdruk Meisje van me

Meisje van me werd 26 september 2019 gelanceerd. En nu, anderhalve week later, is het al tijd voor een herdruk! Ik ben natuurlijk superblij met dit nieuws.

 

Didi Braat neemt eerste exemplaar Vruchtbaar in ontvangst

8 april 2019 vierden we feest. Want op die dag verscheen Vruchtbaar! Hét boek voor stellen bij wie zwanger worden niet meteen lukt. Vruchtbaar is de vraagbaak wanneer je begint met IVF, ICSI, IUI of OI.

Voor de lancering organiseerden we een mini-symposium in het Radboudumc. Gynaecoloog en hoogleraar voortplantingsgeneeskunde Didi Braat nam het eerste exemplaar in ontvangst en vertelde over haar vak. De andere sprekers waren therapeut Liesbeth de Wit van de Haarlemse praktijk Licht op Jou. En Marjolein Grömminger van patiëntenvereniging Freya.

Het team van Monavid.com maakte deze mooie sfeerreportage.

 

 

8 April: Lancering Vruchtbaar

Yes! Vanaf 8 april is Vruchtbaar te koop. Hét boek over vruchtbaarheidstrajecten. Om dit te vieren organiseren we een mini-symposium in het Radboudumc. En jij kunt daar bij zijn!

Hoe? Heel simpel. Door via het contactformulier je plek te reserveren.

 

Programma Mini Symposium

19:30 Inloop

19:45 Welkom door Ilse Ruijters en uitreiking eerste exemplaar aan prof. dr. Didi Braat

19:55 Gynaecoloog en hoogleraar voortplantingsgeneeskunde Didi Braat over vruchtbaarheid

20:10 Therapeut Liesbeth de Wit van praktijk Licht op jou over bij jezelf blijven bij een nog onvervulde kinderwens

20:25 Marjolein Grömminger van patiëntenvereniging Freya over omgaan met je omgeving tijdens je traject

20:40 Feestelijke lancering Vruchtbaar en mogelijkheid boeken te kopen en te laten signeren

 

Wil je deze uitnodiging delen? Graag!
Download hier de uitnodiging in JPG
Download hier de PDF

Gezocht voor nieuw boek: vrouwen / stellen in een vruchtbaarheidstraject

Deze winter verschijnt mijn boek over vruchtbaarheidstrajecten. Hierin delen meer dan 40 professionals en ervaringsdeskundigen hun verhaal: van gynaecoloog tot seksuoloog, van fertiliteitsarts tot mensen zoals jij en ik (zelf heb ik er acht jaar over gedaan om zwanger te worden).

Lees meer

Ilse Ruijters wint Hebban Thriller Award 2017

Later als ik dood ben wint Hebban Thriller Award 2017

Later als ik dood ben heeft de Hebban Thriller Award 2017 gewonnen. Daarmee is dit boek uitgeroepen tot beste thriller van het jaar!  De uitslag werd bekend gemaakt tijdens Tijd voor Max op radio 5. Ilse bedankt iedereen die op haar gestemd heeft en is superblij met deze waardering.

Je leest meer op Hebban.nl

Je hoort het bekendmaking op Tijd voor Max

Later als ik dood ben genomineerd voor Hebban Thriller Award 2017

De Hebban Awards zijn publieksprijzen voor de beste boeken van het jaar en worden sinds 2015 uitgereikt. In de categorie thrillers staat ‘Later als ik dood ben’ op de shortlist, samen met vijf andere titels. Stemmen kan tot en met 8 oktober 2017 op Hebban.