Terug
Menu

Nieuws

Boekpresentatie Minnaar

Donderdag 18 februari is de online boekpresentatie van Minnaar. Je kunt daar virtueel bij zijn door op deze zoom-link te klikken:

Lees meer

Herdruk Meisje van me

Meisje van me werd 26 september 2019 gelanceerd. En nu, anderhalve week later, is het al tijd voor een herdruk! Ik ben natuurlijk superblij met dit nieuws.

 

Didi Braat neemt eerste exemplaar Vruchtbaar in ontvangst

8 april 2019 vierden we feest. Want op die dag verscheen Vruchtbaar! Hét boek voor stellen bij wie zwanger worden niet meteen lukt. Vruchtbaar is de vraagbaak wanneer je begint met IVF, ICSI, IUI of OI.

Voor de lancering organiseerden we een mini-symposium in het Radboudumc. Gynaecoloog en hoogleraar voortplantingsgeneeskunde Didi Braat nam het eerste exemplaar in ontvangst en vertelde over haar vak. De andere sprekers waren therapeut Liesbeth de Wit van de Haarlemse praktijk Licht op Jou. En Marjolein Grömminger van patiëntenvereniging Freya.

Het team van Monavid.com maakte deze mooie sfeerreportage.

 

 

8 April: Lancering Vruchtbaar

Yes! Vanaf 8 april is Vruchtbaar te koop. Hét boek over vruchtbaarheidstrajecten. Om dit te vieren organiseren we een mini-symposium in het Radboudumc. En jij kunt daar bij zijn!

Hoe? Heel simpel. Door via het contactformulier je plek te reserveren.

 

Programma Mini Symposium

19:30 Inloop

19:45 Welkom door Ilse Ruijters en uitreiking eerste exemplaar aan prof. dr. Didi Braat

19:55 Gynaecoloog en hoogleraar voortplantingsgeneeskunde Didi Braat over vruchtbaarheid

20:10 Therapeut Liesbeth de Wit van praktijk Licht op jou over bij jezelf blijven bij een nog onvervulde kinderwens

20:25 Marjolein Grömminger van patiëntenvereniging Freya over omgaan met je omgeving tijdens je traject

20:40 Feestelijke lancering Vruchtbaar en mogelijkheid boeken te kopen en te laten signeren

 

Wil je deze uitnodiging delen? Graag!
Download hier de uitnodiging in JPG
Download hier de PDF

Gezocht voor nieuw boek: vrouwen / stellen in een vruchtbaarheidstraject

Deze winter verschijnt mijn boek over vruchtbaarheidstrajecten. Hierin delen meer dan 40 professionals en ervaringsdeskundigen hun verhaal: van gynaecoloog tot seksuoloog, van fertiliteitsarts tot mensen zoals jij en ik (zelf heb ik er acht jaar over gedaan om zwanger te worden).

Lees meer

Ilse Ruijters wint Hebban Thriller Award 2017

Later als ik dood ben wint Hebban Thriller Award 2017

Later als ik dood ben heeft de Hebban Thriller Award 2017 gewonnen. Daarmee is dit boek uitgeroepen tot beste thriller van het jaar!  De uitslag werd bekend gemaakt tijdens Tijd voor Max op radio 5. Ilse bedankt iedereen die op haar gestemd heeft en is superblij met deze waardering.

Je leest meer op Hebban.nl

Je hoort het bekendmaking op Tijd voor Max

Later als ik dood ben genomineerd voor Hebban Thriller Award 2017

De Hebban Awards zijn publieksprijzen voor de beste boeken van het jaar en worden sinds 2015 uitgereikt. In de categorie thrillers staat ‘Later als ik dood ben’ op de shortlist, samen met vijf andere titels. Stemmen kan tot en met 8 oktober 2017 op Hebban.

 

Ilse grijpt net naast Gouden Strop 2017

Helaas, net geen Gouden Strop voor Ilse. Samen met vier andere auteurs was ze genomineerd voor deze grootste thrillerprijs van Nederland.

“Ontzettend jammer,” zegt Ilse. “Maar goed, de nominatie op zich is al een feestje waard, natuurlijk. Ongelooflijk dat van alle thrillers die het afgelopen jaar in Nederland verschenen zijn, mijn boek in de top 5 staat! En ook de aanwezigheid bij RTL Late Night, waar de prijs bekend werd gemaakt, was een onvergetelijke ervaring.”

 

Vloggen voor Bol.com Lees Magazine

Leuk nieuws! Vanaf zondag 26 maart ben ik regelmatig te zien op Lees.bol.com In een nieuwe rubriek ga ik in gesprek gaat met auteurs om jullie te inspireren. Dit alles wordt gepresenteerd in een vlog van één minuut! Mijn pre-vlog is vandaag online gezet. Check hem hier.

Later als ik dood ben verschijnt 1 oktober

Af! Poeh poeh, dat had heel wat voeten in de aarde. Maar goed, de laatste punt is gezet en het manuscript is eindelijk verstuurd. Een half jaar later dan gepland en met een nieuwe omslag. Ilse is er heel erg tevreden over. De persklaarmaker ook, want zij schreef:

“Retespannend. Strak plot, mooie staccato schrijfstijl, vooral in de dialogen. Goed psychologisch inzicht.”

Op dit moment wordt Later als ik dood ben gedrukt. Vanaf 1 oktober is Ilse’s nieuwe thriller overal in Nederland en België on- en offline te koop.

Alvast in de stemming komen? Hebban publiceerde alvast een prequel.