Terug
Menu
Terug naar Geen categorie

“Die getrouwde BN’er die alle vrouwenharten op hol brengt, houdt van mij”

Fab Psyche: Freelance journaliste Sigrid (38) staat in vuur en vlam na haar interview met een bekende, Nederlandse acteur. En hij ook. Het enige probleem… Hij is getrouwd en vader van twee jonge kinderen. “Ik geloof weer in de liefde en daarom verberg ik dit.”

 

“Sinds een paar maanden heb ik een relatie met een geweldige man. Hij is trouw en eerlijk, en voor mij geldt hetzelfde. Maar toch… Er is een deel mijn verleden dat zelfs mijn lief niet kent. In de rebound periode na mijn scheiding heb ik iets gedaan, waar ik spijt van heb. Ik was ‘die andere vrouw’. Gewoon, omdat het kon. Puur egoïsme.

Ik was teleurgesteld in de liefde. Voor altijd en eeuwig? Ik geloofde er niet meer in. Ik wist één ding zeker: liefdesverdriet zou mij niet meer overkomen. Er bestond alleen maar lust.

En over lust gesproken. Ik kreeg de opdracht één van Neerlands bekendste en lekkerste acteurs te interviewen. Hij was getrouwd, en ik stond er niet eens bij stil dat het ooit iets tussen ons zou kunnen worden. Maar toen hij opendeed, ruikend naar warme douche en aftershave, zijn haren nat, zijn wangen gladgeschoren, was er geen houden meer aan.

 

Maandag ga ik je zoenen

Tijdens het interview probeerde ik angstvallig oogcontact te vermijden. Verdomme, ik zat hier voor mijn werk, ik moest scherp blijven. Maar telkens ontmoetten onze blikken elkaar. ‘For God’s sake, Sigrid,’ schreeuwde ik tegen mezelf. ‘Hij heeft twee kleine kinderen thuis! Waarom zit je te flirten met een getrouwde man?’ Maar tegelijkertijd was daar dat stemmetje dat zei dat het huwelijk toch niets voorstelde. Liefde was een illusie en onze lust was zo levensecht! Bovendien dat hij, HIJ, met iemand als mij flirtte, was een compliment van wereldklasse. Ik was gek als ik nee zei tegen zo’n uniek avontuur.

Niet dat er iets gebeurde tijdens dat interview trouwens. We spraken niet eens uit, dat we iets voor elkaar voelden. Dat gebeurde pas een week later, toen ik hem mijn artikel ter controle mailde. Half tien ’s avonds stuurde hij me een sms. ‘Complimenten voor je artikel en nogmaals bedankt voor de bijzondere ontmoeting.’ Mijn hart bonsde uit mijn borstkast terwijl ik terug tikte: ‘het genoegen was geheel aan mijn kant.’ Twee tellen later belde hij en voordat ik het wist hadden we vier uur met elkaar aan de telefoon gehangen.

Twee uur ’s nachts staarde ik met een big smile naar het plafond. Pling. Een sms’je. ‘Maandag ga ik je zoenen.’ Dit was fout. Hartstikke fout. Ik was niet type minnares, en dat mijn huwelijk was geklapt, betekende niet dat ik het zijne niet serieus hoefde te nemen. Als dit ooit uit zou komen, dan wist in één keer heel Nederland ervan. Maar aan de andere kant, ik was heus niet zijn enige schatje. En dit werd niet meer dan seks. Maandag ging hij me zoenen! Ik tikte terug: ‘heel graag’.

 

De eerste keer

Het hadden geen seks, we waren seks. Nog nooit had een man me zo genomen. Hoe hij me tegen de muur aandrukte. Dwingend, maar teder tegelijkertijd. Hoe hij me zoende en beetpakte. Naar me keek, zo gretig, alsof hij in een snoepwinkel stond.

Hij wilde mij. En ik hem. Ik zette mijn vingers in zijn rug. “Niet krabben,” hijgde hij. Zijn vrouw, ja natuurlijk. Ik liet me achterover vallen, genoot van zijn tong, zijn vingers, zijn gespierde lichaam. Ik kwam schreeuwend klaar. Wat deed hij met me? Wie was ik? Ik beleefde hier een wilde nacht met een man waar letterlijk duizenden vrouw van droomden. Ik was zo trots!

Uitgeput lagen we die maandagnacht in elkaars armen. “Dit is fout,” fluisterde ik. “Hoezo?” vroeg hij. “Wil je soms dat ik mijn vrouw voor jou verlaat?” Ik schudde mijn hoofd. Nee, absoluut niet. “Nou dan. Zolang ik mijn gezin niet in gevaar breng, kunnen we dit wat mij betreft gewoon volhouden.”

Dit was ons geheim. Hij had zijn gezin en zijn imago, ik mijn carrière en mijn reputatie als integere journaliste. Vanuit de auto sms’te hij me: ‘ik ga nog veel meer van deze stomend hete, supergeile pornoseks met jou hebben’. Blozend sms’te ik terug: ‘heel graag’.

 

Samen thuis

We zagen elkaar eens in de twee weken. Altijd ’s nachts, want overdag zouden mijn buren hem ogenblikkelijk herkennen. Hij parkeerde zijn auto verderop en wachtte tot de kust veilig was. Thuis vertelde hij dat hij op het werk bleef hangen, of bleef slapen bij een collega. Dat kwam wel vaker voor.

Mijn gevoel was dubbel. Dat we zo stiekem moesten doen, maakte het spannend. Alleen mijn zus en beste vriendin wist het, maar die hadden geheimhouding tot in het graf beloofd. Tegelijkertijd wilde ik het het liefst van de daken schreeuwen. Ik lag met de leukste man van Nederland in bed!

 

Spectaculair orgasme

De tijd die we samen hadden, besteedden we zo intensief mogelijk. We vreeën de sterren van de hemel. Maar behalve seks gingen we ook steeds meer gewone leuke dingend doen. Op onze manier dan. Samen uit eten gaan, zat er uiteraard niet in. Dus toverde ik mijn huiskamer om tot Restaurant Chez Sigrid. Op een avond gingen we samen naar de Costa Brava (ik strooide een zak ophoogzand in mijn slaapkamer leeg, legde een luchtbed neer en schonk cocktails met een rietje), we dansten in de huiskamer annex club en praatten urenlang.

 

De breuk

“Je bent verliefd,” zei mijn collega. “Je zit het al weken te ontkennen dat er überhaupt een man in je leven is, maar ik weet het zeker. Je straalt zo erg dat ik er misselijk van word.” Ik schudde mijn hoofd. Ik was niet verliefd. Dat kon niet. Dat mocht niet. Want dat was niet de afspraak. Noch met hem, noch met mezelf.

Maar ik was natuurlijk hoteldebotel. Ik zat inmiddels elke avond voor de televisie en kocht alle roddelbladen waar hij in stond. Elke keer dat hij met zijn gezin zogenaamd gelukkig liep te zijn op televisie, kromp mijn maag ineen. Dit kon zo niet langer doorgaan.

De nacht dat ik het uitmaakte, hebben we huilend doorgebracht. “Ik hou van je,” zei ik. Ik schrok van mijn eigen woorden. Ik was er toch weer ingetuind. Voor hem gold precies hetzelfde en juist daarom konden we hier niet mee doorgaan. Hoe wrang. Ons afscheid werd ons mooiste en intiemste moment.

De weken na onze breuk waren verschrikkelijk. Ik kon maar één ding denken: de man die alle Nederlandse vrouwenharten op hol brengt, houdt van mij. Mijn liefdesverdriet deed oprecht pijn. En nog steeds krijg ik een steek in mijn hart als ik hem zie. Maar het is mijn verdiende loon. Mijn straf.

Wat je zaait, zul je oogsten, zeggen ze. Ik kan alleen maar hopen dat mijn pijn mijn egoïsme iets vergoedt. Ik geloof weer in de liefde en juist daarom verberg ik dit deel van mijn verleden voor mijn partner. Ik was toen iemand anders, iemand voor wie ik me nu schaam. Misschien laf, maar ik wil hem niet kwijt. Nooit meer. Dankzij hem geloof ik weer in de liefde.”