Terug
Menu

Vruchtbaar

In een vruchtbaarheidstraject moet je zó veel. Van de dokter moet je hormonen spuiten, van je omgeving moet je “het” loslaten en van jezelf moet je niet zo zeuren. Laten we vooral minder moeten.

Hoe voelt het om jezelf hormooninjecties te geven? Wat zijn de mogelijkheden in het medische en alternatieve circuit? Hoe houd je het leuk tussen de lakens? Wanneer is het “proberen” (even) genoeg geweest? En: hoe kun je als buitenstaander iemand met een nog onvervulde kinderwens steunen? In Vruchtbaar delen bijna vijftig professionals en ervaringsdeskundigen hun expertise, inzichten en diepste gevoelens met je.

 

LEES HIER DE EERSTE TWEE HOOFDSTUKKEN VAN VRUCHTBAAR

  • Verschijningsdatum: 8 april 2019
  • Prijs: € 22,99

Recensies

Zwanger Worden Podcast

In de Zwanger Worden Podcast hoor je mijn verhaal en hoe ik ervoor sta in 2021. Hoe ga je om met verdriet? Hoe houd je hoop? En hoe ga je ermee om als je weet dat een tweede kindje er niet komt? Je luistert hem op je favoriete podcastplaform of hier.

Wendy Online

Ilse Ruijters (39) over haar strijd om zwanger te worden: “ik heb er 8 jaar over gedaan” Lees hier het artikel

Anneleen, ervaringsdeskundige

“Wat is het een mooi en compleet verhaal, zeg! Complimenten! Heel origineel om zo veel verschillende kanten te belichten, ik hoop dat Vruchtbaar voor heel veel mensen een steun mag zijn!”

Didi Braat, gynaecoloog en hoogleraar voortplantingsgeneeskunde

“Wat een mooi boek.”

Kimiko Kleiman, fertiliteitsarts en ervaringsdeskundige

“Wat een kwetsbaar en hoopvol boek is Vruchtbaar. Het geeft heel goed het gevoel van patiënten weer: een eyeopener voor artsen en herkenbaar voor patiënten.”