Terug
Menu

Minnaar

Dat wat ze met Søren had – een affaire zou ze het nooit noemen, daar was het lang niet serieus genoeg voor – was op haar veertigste verjaardag begonnen. Haar leven was al helemaal compleet. Kinderen het huis uit, goed huwelijk, carrière op orde. En toen stond hij daar, de drieëntwintigjarige kitesurfer, nota bene op haar verjaardag.

Het is alleen voor de seks, zeggen ze tegen elkaar, alleen voor de seks. Ze voelt zich steeds schuldiger over het bedrog, maar als ze de relatie wil verbreken, blijkt dat haar spannende minnaar zich niet zo makkelijk aan de kant laat zetten.

Bestel een gesigneerd exemplaar (geen verzendkosten)

 

Recensies

Loes den Hollander

Vandaag heb ik ‘Minnaar’ in één ruk uitgelezen. Ik had al maanden een leesdip, begon aan verschillende nieuwe titels en haakte keer op keer af. Het lukte geen enkel verhaal om mijn aandacht vast te houden. En toen kwam ‘Minnaar’. Eigentijds, realistisch, spannend, adembenemend goed geschreven. Hier ga je prijzen mee winnen, lieve Ilse. Gefeliciteerd met dit geweldige geesteskind!

Boekbabbels

Vanaf de eerste bladzijde zit je in dit spannende verhaal en vervolgens wil je niet meer stoppen met lezen tot het boek uit is.