Terug
Menu

Meisje van me

   

Winnaar ThrillZone Award 2019
Longlist Hebban Thriller Prijs 2020

Tom is eigenaar van de Mindset Academy, een zeer succesvol coachingsbedrijf dat cliënten leert het verleden los te laten en te focussen op de toekomst. Zijn vrouw Amber is een van zijn coaches en geeft zijn succes een gezicht. Het leven lacht hun toe, maar privé hebben ze het niet zo makkelijk: omdat Amber geen baarmoeder heeft kunnen geen kinderen krijgen. Ze vragen Kirsten, een van de studenten aan de Mindset Academy, om hun draagmoeder te zijn. Tom en Amber zijn bij de geboorte in het ziekenhuis en zijn dolblij als dochter Emma is geboren. Wanneer Tom en Amber hun meisje de volgende dag willen ophalen, blijken Kirsten en Emma verdwenen. Wat is er gebeurd? Waar is Emma? En is dit Kirstens eigen keuze of zit het verleden hun toch op de hielen?

Bestel een gesigneerd exemplaar (geen verzendkosten)

 

Recensies

Weekblad Vriendin

Zodra je aan het verhaal begint, móet je verder lezen. Het einde was geweldig en onverwachts. Zelfs als je niet van thrillers houdt, is Meisje van me een aanrader.

Vrouwenthrillers.nl

Meisje van me is een psychologische thriller rond moeilijke thema’s, vol personages die van alles te verbergen hebben en waarbij het venijn overduidelijk in de staart zit.

Thrillerauteur Kim Moelands

Een spannende, vlot geschreven thriller vol leugens, bedrog, duistere geheimen en onverwachte wendingen. Ilse heeft zich weer van haar beste kant laten zien.

Thrillerauteur Joyce Spijker

Met Meisje van me heeft Ilse Ruijters een heerlijke thriller geschreven. Dankzij de snel wisselende perspectieven duik je diep in de wereld van Tom en Amber en leer je alle karakters van binnen en buiten kennen. Ilse verliest de spanning geen seconde uit het oog en maakt je als lezer hongerig naar de laatste pagina’s. Al is het dan wel jammer dat het dan uit is.

Bregblogt.nl

Ilse Ruijters schrijft beeldend, zonder teveel in details te verzanden. Ik heb het boek in twee dagen uitgelezen, omdat ik het gewoon niet weg kon leggen. De personages zijn sterk neergezet en daardoor vraag je je steeds af hoe het nou verder zal gaan met ze.

Boekbabbel.com

Ik zei het al in deze vooruitblik: Ilse Ruijters had mij met haar vorige boeken al overtuigd van haar kunnen. Ik zal het maar meteen verklappen: met Meisje van me heeft ze wat mij betreft zichzelf nog overtroffen.

Baarnsche Courant

De plot is in één woord fabuleus! En Ruijters’ dialogen zijn vernuftig en geraffineerd van constructie.

Feelgood auteur Aline van Wijnen

Het is gewoon te gek hoe je als lezer steeds een verrassing te verwerken krijgt. En dan denk je: o ja! Je herinnert je een gedachte die je door het tempo van het verhaal alweer vergeten was. Knap werk: hier en daar tips waardoor he het verhaal als goed opgebouwd ervaart. Niets is zomaar uit de lucht gevallen.