Terug
Menu

Artikelen

Hester: mijn vriend wil iemand vermoorden

Elke relatie kent z’n ups en z’n downs. Dat ‘het altijd erger kan’ dan wat relatiestrubbelingen, weet Hester (30)* als geen ander. Zij zit momenteel in een onvoorstelbare situatie: haar vriend heeft een diep verlangen… het verlangen om iemand onder zijn handen te zien sterven. Auteur Ilse Ruijters interviewde Hester over haar relatie met een psychopaat voor haar nieuwste boek Later als ik dood ben.

Lees het artikel op Vrouw.nl

Sparen met stuivers

Een schuld van € 50.000, vijf kinderen, en een deurwaarder die staat te zwaaien met een uitzettingsbevel. De Almeerse Matilda maakte het mee én wist het tij te keren!

Gepubliceerd in Dichterbij Magazine (het ledenmagazine van de Rabobank), februari 2015
Lees hier het interview met Matilda

De grote Lifestyle Almere Diner Special

Een appetijtelijke uitdaging: bezoek zes Almeerse toprestaurants in evenzoveel dagen. Gretig nam LA-verslaggeefster Ilse de handschoen op. Terwijl ze met moeite zojuist een paar overtollige kilootjes had weggewerkt… Om haar aandacht enigszins af te leiden van de heerlijke maaltijden, deed zij bij de missie een beroep zes voormalige covermodellen.

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, november 2013
Lees hier De grote Lifestyle Almere Diner Special

‘Iedereen is wel een beetje piraat van binnen’

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het doodeng vind. Een piraat interviewen is één ding, Jack Bru interviewen een ander. Op niet te misstaande wijze heeft hij me duidelijk gemaakt dat tijdens ons gesprek niet mijn, maar zijn regels gelden. Ik mag hem niet aankijken, hij beantwoordt alleen de vragen die hij wíl beantwoorden en ik moet strikte geheimhouding zweren over alles wat niet in mijn artikel komt…

Gepubliceerd in Thuishaven Magazine 2015
Lees hier het interview met Jack Bru

Big data! Big thing?

Sommige woorden weet je feilloos te gebruiken, zonder dat je weet wat ze betekenen. Neem je lurven, of je kladden. Met de term ‘big data’ is zo’n beetje hetzelfde aan de hand. Sla een krant open, zet het nieuws aan en het gaat er over. Maar wat ís ‘big data’ eigenlijk?

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, januari 2014
Lees hier Big data? Big thing!

Wég met de spoken van ons kasteel…

Geesten laten zich niet tegenhouden door zoiets aards als muren of deuren. Laat staan door opgespoten grond. De dolende zielen van de bodem van de Zuiderzee waren nog altijd in de polder rond. Een aantal van hen huist tegenwoordig in de ruïne van Almere. Niet voor niets mislukt hier elk project.

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, lente 2013
Lees hier Weg met de spoken uit ons kasteel…

Kanker? Niks om je voor te schamen!

Het is de nachtmerrie van elke vrouw: een knobbeltje in je borst ontdekken. Het overkwam ook Carmelita (54). Het bleek inderdaad borstkanker te zijn. In de wachtkamer van het ziekenhuis durfden haar Surinaamse lotgenoten haar bijna niet aan te kijken. “Kanker is een taboe in de Surinaamse gemeenschap. Maar ik ben het zat om erover te zwijgen!”

Gepubliceerd in Mijn Geheim, januari 2014
Lees hier Kanker? Niks om je voor te schamen!

“Die getrouwde BN’er die alle vrouwenharten op hol brengt, houdt van mij”

Fab Psyche: Freelance journaliste Sigrid (38) staat in vuur en vlam na haar interview met een bekende, Nederlandse acteur. En hij ook. Het enige probleem… Hij is getrouwd en vader van twee jonge kinderen. “Ik geloof weer in de liefde en daarom verberg ik dit.”

 Lees meer

“Ik heb nog nooit een vriendje gehad”

Real Life Special: Rose-Ann (30) is hartelijk, grappig en spontaan. Ga naast haar zitten op een verjaardag en je hebt een topavond. Althans, als je een vrouw bent. Bij mannen lukt het haar namelijk niet zich kwetsbaar op te stellen. Daarom heeft ze nog nooit een écht vriendje gehad.

Lees meer

Plastic soup, wat kunnen we daar samen aan doen?

U kent ongetwijfeld de verhalen uit het nieuws, van grote hoeveelheden plastic die ronddrijven in de oceanen. De Plastic Soup Foundation zet zich hiervoor in. Hun missie is de troep opruimen en zorgen dat er zo min mogelijk nieuw plastic in het water terechtkomt. Marina Muiderzand sloot zich begin dit jaar bij hen aan, als Business Angel van het Plastic Soup LAB.

Gepubliceerd in Thuishaven Magazine 2015
Lees hier het artikel over plastic soup